Boken "Börja skriva"

Jag har nu läst boken "Börja skriva" av Annika Nasiell & Maria Ström och nu tänkte jag berätta för er vad jag tyckte om den.

Det känns som att boken passar bäst till lite yngre personer, det är svårt att säga vilken dock, men kanske 10-12 och även något äldre och något yngre. Dock känner jag att även jag, som är 20 år, får en del bra tips från boken. Dessutom hittar man mycket "grunder" som man glömt bort på vägen då det var så länge sen jag började skriva, och som man absolut kan ha användning för i dag. Den gav dessutom en hel del inspiration!

Boken är uppbyggd på ett bra sätt, det är väldigt blandat i den. Tips på böcker att läsa, intervjuer med författare, bra skrivövningar och mycket mer. Jag kan nästan lova att alla kan hitta något passande i den här boken, hur gammal eller ung man än är. En annan sak jag gillar med den är att den även handlar mycket om böcker och att läsa, och det är ju något som är väldigt viktigt. Man måste läsa för att bli bra på att skriva.

Den här boken passar för dig som gillar att skriva, men inte riktigt vet hur du ska skriva. För dig som vill komma igång med det, helt enkelt! Och har du inte skrivit mycket tidigare så spelar det ingen roll om du är 11 år eller betydligt äldre, den här boken kommer ändå vara utmärkt för dig. Jag kan helt klart rekomendera den!


Kommentarer
Postat av: frida

Hejhej! Ställ gärna frågor i min frågestund så är du jättegullig! :) Kram.

2010-01-24 @ 13:33:56
URL: http://umeflikkaa.blogg.se/
Postat av: Julia

Heej! Vill du delta i veckans blogg?

Isf, gå in på min blogg och anmäl dig =)

2010-01-24 @ 15:49:11
URL: http://juliahallman.blogg.se/
Postat av: johanna

Hejsan jag har frågestund på min blogg så fråga gärna något! :)

2010-01-24 @ 16:21:39
URL: http://soola.blogg.se/
Postat av: india

fråga på bloggen. lägg gärna en kommentar på senaste inlägget :)

2010-02-02 @ 14:32:24
URL: http://nimanouvic.blogg.se/
Postat av: Anonym

hur gör du runt , runt din header?

2010-03-04 @ 10:08:24
URL: http://johannaalegria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0